KEVIN LEVRONE Anabolic Mass 3000 g
Kód: KLAMASS3000COOKIES KLAMASS3000C KLAMASS3000CO KLAMASS3000V KLAMASS3000B KLAMASS3000J KLAMASS3000BCC KLAMASS3000SNR KLAMASS3000CFR KLAMASS3000BUNTY KLAMASS3000P KLAMASS3000SBNN Zvoľte variantPodrobný popis
Rozšírený Anabolic Mass je ten pravý výber pre každého športovca, vedecky formulovaný tak, aby pridal na veľkosti a odporúča sa jednotlivcom, ktorí chcú preraziť cez prekážky silového tréningu.
Nie je určený pre tých, ktorí sú poslední, ale tým, ktorí sú vždy zameraní na úspech a na cestu k cieľu. Na veľkosti záleží, preto vieme, že hľadáte niečo k získaniu veľkosti. Anabolic Mass je nadriadená posilnená formula s osvedčenými anabolických ovládačmi a testovanými zosilňovačmi pre rýchle získanie sily.
Každá porcia obsahuje
- Až 48 g bielkovín
- Taurín
- DAA
- HMB
- Kreatín monohydrát
- L-arginín
- L-ornitín
- Extrakt senovky gréckej
Obsahuje 4 rôzne zdroje bielkovín
- Srvátkový proteínový koncentrát (Carbelac®)
- Srvátkový proteínový izolát (Isolac®)
- Hydrolyzovaný srvátkový proteínový izolát (Optipep®)
- Hydrolyzovaný kazeín (PeptoPro®)
Výhody
- Extrémny nárast svalovej hmoty
- Elitný anabolický gainer
- Maximalizuje obnovu a zotavenie
- Zvyšuje rastový hormón a úroveň testosterónu
Dávkovanie
Zmiešajte 2 odmerky (120 g) s 200 ml vody alebo odstredeného mlieka. Užívajte 1 porciu 3 x denne (pred tréningom, ihneď po tréningu a medzi jedlami).
Tabuľka nutričných hodnôt
Veľkosť jednej dávky: (príchuť Bunty) | 2 odmerky (120 g) | |||
---|---|---|---|---|
Počet dávok v balení: | 25 | |||
Hodnoty jednej dávky | ||||
Energetická hodnota | 1 858 kJ/438 kcal | |||
Tuky | 3,1 g | |||
z toho nasýtené mastné kyseliny | 1,9 g | |||
Sacharidy | 54 g | |||
z toho cukry | 12 g | |||
Vláknina | 1,2 g | |||
Bielkoviny | 48 g | |||
Soľ | 0,12 g | |||
ANABOLIC MASS STIMULATOR BLEND: | ||||
Taurín | 3 600 mg | |||
D-asparágová kyselina (DAA) | 1 872 mg | |||
Dodatočné parametre
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke. Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte. Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
|