BioTech USA Protein Brownie 600 g

Kód: 12772
9,90 €
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.10.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Garancia vrátenia peňazí
Garancia vrátenia peňazí
Doprava zadarmo už od 69 €
Doprava zadarmo
Už od 69 €
Viac ako 12 rokov overený obchod na trhu
Overený obchod
Viac ako 12 rokov na trhu

Podrobný popis

Prečo odporúčame prípravok Protein Brownie od BioTechUSA?

  • Obsahuje srvátkové bielkoviny, kolagén a ryžovú múku
  • Rýchla a jednoduchá príprava
  • Neobsahuje glutén
  • Neobsahuje palmový olej

VYLEPŠENÁ ČOKOLÁDOVÁ MAŠKRTA

Keď sa povie „brownie“, aj vám sa ihneď vybaví neodolateľná zmes čokoládovej chuti, nebeskej kakaovej vône, jemného cesta a chrumkavých kúskov čokolády? Čerstvo upečené brownie je presne ten typ maškrty, pri ktorej sa ťažko odoláva pokušeniu, aby sme z nej hneď nezjedli za celý plech! Môže byť skutočnou odmenou na konci dňa plného stresov.

Ak je táto čokoládová pochúťka aj vaším obľúbeným koláčom, stojí vám za to vyskúšať aj jej novú verziu, ktorú sme vymysleli!

Zo základného prášku Protein Brownie rýchlo a jednoducho, iba pridaním trocha oleja a vody, pripravíte chutnú dobrotu, ktorá nebude obsahovať glutén ani palmový olej! Obsah bielkovín je 12 g, ktoré sa skladajú najmä z hydrolyzovaného kolagénu a z bielkovín pochádzajúcich zo srvátky.** Nehovoríme, že tohto koláča môžete zjesť nekonečné množstvo, do vyváženej stravy je však možné ho občas dokonale zahrnúť.

CHCETE EŠTE VIAC?

Ak ste skutočný pôžitkár, hotové brownie si môžete poliať trochou Zero Syrup-u, môžete si ho potrieť Protein Cream-om, ale ak máte rád klasickú verziu, z nášho Protein Ice Cream-u si k nemu môžete pripraviť aj chutnú zmrzlinu!

** Údaje o výživovej hodnote sa vzťahujú na 100 g hotového produktu pripraveného použitím slnečnicového oleja.

Komu odporúčame Protein Brownie od BioTechUSA?

  • Tým, ktorí majú radi chutné, moderné jedlá s jednoduchou a rýchlou prípravou
  • Maškrtníkom, ktorí by chceli svoj obľúbený koláčik pripraviť zo základného prášku s obsahom pridaných bielkovinových zdrojov
  • Milovníkom brownie
  • Fanúšikom pečenia, ktorí radi experimentujú s novými receptami namiesto tradičných verzií

Čo obsahuje Protein Brownie od BioTechUSA?

1 dávka: 120 g prášok na pečenie + 30 g slnečnicového oleje + 80 ml vody / Počet dávok v balení: 5

100 g prášok na pečenie

v 100 g1

RI**2

Energia

1802 kJ/ 431 kcal

1423 kJ/ 342 kcal

17%

Tuky

22 g

24 g

35%

- z toho nasýtené mastné kyseliny

13 g

8,3 g

42%

Sacharidy

41 g

21 g

8%

- z toho cukry

11 g

5,9 g

7%

Bielkoviny

23 g

12 g

24%

Soľ

0,55 g

0,29 g

5%

1v produkte pripravenom na konzumáciu(vyrobené zo slnečnicového oleje)
2(100 g v produkte pripravenom na konzumáciu)
**Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal).

Protein Brownie, podobne ako ostatné produkty BioTechUSA, obsahuje bezpečné, starostlivo vyberané zložky.

Ako sa pripravuje Protein Brownie od BioTechUSA?

Odporúčané dávkovanie: Rúru predhrejte na 200 °C. Rozmiešajte jednu dávku (120 g = 6 kopcovitých polievkových lyžíc) prášku v 80 ml (= 8 polievkových lyžíc) vody s 30 g (3 polievkové lyžice) slnečnicového oleja, kým zmes nebude bez hrudiek. Pečte 15 minút a nechajte koláč oddychovať ďalších 10 minút, potom ho nakrájajte. Koláč je možné pripraviť aj s kokosovým tukom či maslom.

Zloženie

Čokoládový prášok bez pridaného cukru [kakaová hmota, kakaové maslo, nízkotučný kakaový prášok, emulgátor: lecitíny (sója), aróma], sušené plnotučné mlieko, ryžová múka, hydrolyzovaný kolagén 6,8%, nízkotučný kakaový prášok, sušené vajcia, srvátkový proteínový koncentrát 3,4%, srvátkový proteínový izolát 1%, arómy, sladidlo (sukralóza).
Vyrobené v závode kde sa vyrábajú potraviny obsahujúce mlieko, vajcia, sóju, kôrovce, oxid siričitý a orechy.

MINIMÁLNA TRVANLIVOSŤ DO (deň/mesiac/rok): je vyznačená v bielom poli (LOT/EXP). SKLADOVANIE: Uchovávajte dobre uzatvorené na chladnom, suchom mieste. Po otvorení spotrebujte do 6 mesiacov.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: