BioTech USA Protein Ice Cream 500 g

Kód: BTICECREAMC BTICECREAMJ Zvoľte variant
10,50 €
Skladom Skladom Zvoľte variant
Príchuť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
22.5.2024 22.5.2024 Zvoľte variant
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Garancia vrátenia peňazí
Garancia vrátenia peňazí
Doprava zadarmo už od 69 €
Doprava zadarmo
Už od 69 €
Viac ako 11 rokov overený obchod na trhu
Overený obchod
Viac ako 11 rokov na trhu

Podrobný popis

Ochutený zmrzlinový prášok so srvátkovým proteínovým koncentrátom.

  • Vysoký obsah bielkovín (52%)
  • Bez palmového oleja
  • Bez konzervačných látok

Prísun proteínu zmrzlinou? Áno!

Neexistuje leto bez zmrzliny, ale ani plážová figúra bez odriekania. Našťastie aj so zmrzlinou môžeš byť fit, nie je však jedno, s akou. Tu je zmrzlinový prášok BioTechUSA, alternatíva priateľská k postave, ktorá ponúka niečo viac! Ak bola doteraz tvojou slabosťou tradičná zmrzlina, odteraz môže byť tvojou silnou stránkou Protein Ice Cream. Jej základom je totiž kvalitný koncentrát srvátkového proteínu, ktorý si môžeš vychutnávať ako sladko chladivý zdroj prísunu proteínu počas najhorúcejších dní, hoci aj po namáhavom tréningu.

 

Nepotrebujete ani stroj na zmrzlinu!

Budete potrebovať iba šejker, v ktorom premiešate zmrzlinový prášok s vodou a potom ho dáte rovno do mrazničky! Po 2-3 hodinách si už môžete užívať skutočný zážitok z krémovej zmrzliny. Uložte svoje výčitky svedomia do chladu a užívajte si zmrzlinu!

 

Tip: Vylepši tento super základ! Kombinujte ho s čerstvým ovocím a naším výrobkom Protein Wafer!

Pozrime sa na čísla!


1 dávka(50 g) obsahuje:

  • 229 kcal energie
  • 26g proteínu

Ako, kedy, pre koho?

  • Môže byť vynikajúcim doplnkom vášho prísunu proteínu kedykoľvek, keď budete mať chuť.
  • Odporúčame vám, ak radi spájate príjemné s užitočným

Dodatočné parametre

Kategória: Srvátkové
Balenie: 500 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: