DY Nutrition HIT BCAA 4:1:1 + Glutamine 450 g
Kód: DYBCAAGLUT450PCH DYBCAAGLUT450SRW DYBCAAGLUT450CHR Zvoľte variantPodrobný popis
HIT BCAA 4:1:1 + Glutamine bol vytvorený na udržanie normálnej funkcie svalov a svalovej hmoty, svalovej vytrvalosti, optimálneho výkonu, regenerácie a imunity, obsahuje 5000 mg L-glutamínu monohydrátu, L-leucín 5000 mg, L-izoleucín 1250 mg a L-valín 1250 mg.
Zloženie HIT BCAA 4:1:1 + Glutamine bolo vytvorené tak, aby prispievalo k udržaniu normálnej funkcie svalov a imunity, čo z neho robí ideálneho partnera v rámci alebo po tréningu pre každého, kto sa venuje vysoko intenzívnemu tréningu.
Nuričné hodnoty
450 g | čerešňa | ||
Veľkosť 1 dávky: 15 g | |||
Počet dávok v balení: 30 | |||
Nutričné hodnoty | |||
RVH%* | |||
Energetická hodnota | 17 kJ / 4 kcal | ** | |
Tuky | 0,06 g | ** | |
z toho nasýtené | 0,03 g | ** | |
Sacharidy | 0,83 g | ** | |
z toho cukry | 0,06 g | ** | |
Bielkoviny | 0 g | ** | |
Soľ | 0 g | ** | |
L-glutamín | 5000 mg | ** | |
BCAA aminokyseliny | 7500 mg | ** | |
L-leucín | 5000 mg | ** | |
L-izoleucín | 1250 mg | ** | |
L-valín | 1250 mg | ** | |
*RVH - Referenčná výživová hodnota. Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ / 2000 kcal) | |||
**RVH nie je stanovené |
Zloženie
Aminokyseliny s rozvetveným reťazcom: L-leucín, L-izoleucín, L-valín v pomere 4:1:1, L-glutamín, kyselina (kyselina citrónová), sladidlo (sukralóza), aróma, emulgátor (sójový lecitín), farbivo (E129).
Odporúčané dávkovanie výrobcom:
Rozmiešajte dve odmerky (15 g) s 350-500 ml studenej vody.
Príchuť:
broskyňa,čerešňa, jahoda
Balenie:
450 g - 30 dávok
Informácie pre alergikov:
Obsahuje mlieko. Produkt vyrobený v prevádzke, kde sa spracováva sója, vajcia, obilniny, arašidy a orechy. Obsahuje sójový lecitín.
Upozornenie:
Neprekračujte odporúčanú dennú dávku! Produkt nie je náhradou vyváženej, rôznorodej stravy a zdravého životného štýlu! Uchovávajte uzamknuté pred malými deťmi!
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.