Extrifit Hydro 77 INSTANT DH 12 2270 g

Kód: 12907/COK 12907/VAN 12907/BAN Zvoľte variant
58,90 €
Skladom Skladom Skladom Zvoľte variant
Príchuť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
11.12.2024 11.12.2024 11.12.2024 Zvoľte variant
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Garancia vrátenia peňazí
Garancia vrátenia peňazí
Doprava zadarmo už od 69 €
Doprava zadarmo
Už od 69 €
Viac ako 12 rokov overený obchod na trhu
Overený obchod
Viac ako 12 rokov na trhu

Podrobný popis

Extrifit Hydro 77 DH12 2270g

Proteín je ľahko rozpustný, enzymaticky hydrolyzovaný srvátkový koncentrát so stupňom hydrolýzy DH12.

Čo znamená, že proteín je hydrolyzovaný?

Procesom hydrolýzy sa proteázové enzýmy (enzýmy štiepiace bielkoviny) rozkladajú bielkovinové väzby na aminokyseliny s dlhým reťazcom. Tieto aminokyseliny sa nazývajú polypeptidy. Ide o enzymatický proces hydrolýzy - predtrávenie ("predžutie"). Jeho produktom sú bielkoviny, ktoré sú pre telo dokonale využiteľné vo forme peptidov, medzi ktoré patria: oligopeptidy (majú viac ako 12 aminokyselín), dipeptidy (majú 2 aminokyseliny), tripeptidy (majú 3 aminokyseliny), tetrapeptidy (majú 4 aminokyseliny), pentapeptidy (majú 5 aminokyselín) atď. Index biologickej dostupnosti BV je 104 - 107.

Stupeň hydrolýzy - najdôležitejší údaj, ktorý určuje kvalitu hydrolyzovanej bielkoviny. Bielkoviny môžu podliehať procesu hydrolýzy rôznou rýchlosťou alebo môžu mať rôzny stupeň hydrolýzy. Na rozdiel od niektorých iných výrobcov uvádzame stupeň hydrolýzy nielen na etikete výrobku, ale je zahrnutý aj priamo v názve výrobku - DH12, čo je vysoký stupeň hydrolýzy, vďaka ktorému má náš výrobok vysoký obsah krátkych peptidov. Bielkoviny s vysokým stupňom hydrolýzy sa zvyčajne vyznačujú tým, že majú mierne, ale naozaj mierne a nie nepríjemne horkú chuť, ktorú môžete pocítiť aj v našom výrobku, a to je dôkazom toho, že ide o naozaj kvalitne hydrolyzovaný výrobok. Vyhnite sa takzvaným hydrám, ktoré neuvádzajú stupeň hydrolýzy. Zvyčajne je to v tomto prípade nanajvýš stupeň 4, čo je pri rýchlosti vstrebávania bielkovín irelevantné. Je len drahší.

 

Tabuľka nutričných hodnôt (100 g):
čokoláda
energetická hodnota
1661,2 kJ/395,5 kcal
bielkoviny
73,2 g
sacharidy
8,5 g
tuky
7,7 g
Výživové údaje sa vzťahujú na čokoládový variant. Výživové údaje iných príchutí sa môžu mierne líšiť.
 
profil aminokyselín (100 g výrobku):
čokoláda
L-Valín
4450 mg
L-izoleucín
4636 mg
L-leucín
8015 mg
L-Lyzín
7132 mg
L-metionín
1551 mg
L-tryptofán
1067 mg
L-treonín
5244 mg
L-fenylalanín
2367 mg
L-alanín
3748 mg
kyselina asparágová
8290 mg
kyselina glutámová
13485 mg
L-histidín
1330 mg
L-prolín
4233 mg
L-tyrozín
2124 mg
L-arginín
1812 mg
L-cysteín
1726 mg
glycín
1238 mg
L-serín
3716 mg
Celkové BCAA
17101 mg
Aminokyseliny spolu.
76165 mg
Výživové údaje sú založené na čokoládovom variante. Výživové údaje iných príchutí sa môžu mierne líšiť.

 

 

Zloženie

Čokoláda: enzymaticky hydrolyzovaná srvátková bielkovina s hydrolýzou stupňa DH12 (obsah bielkovinovej frakcie: (beta laktoglobulín 36 %, alfa laktalbumín 15 %, imunoglobulín 2,5 %, hovädzí sérový albumín 2,5 %, frakcie srvátkových bielkovín s molárnou hmotnosťou 500 - 1000 Da 4 %, frakcie srvátkových bielkovín s molárnou hmotnosťou < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzýmov: papaín, alfa amyláza, bromelaín, laktáza, celuláza, neutrálna proteáza, lipáza. Pridané zložky: odtučnené kakao, aróma, glykozidy steviolu (sladidlo z rastliny stévia - prírodného pôvodu), sukralóza (sladidlo), anatto (prírodné farbivo), sójový lecitín 0,29 % (na instantizáciu)

Vanilka: Enzymaticky hydrolyzovaná srvátková bielkovina so stupňom hydrolýzy DH12 (obsah bielkovinovej frakcie: 2,5 %, hovädzí sérový albumín 2,5 %, frakcie srvátkových bielkovín s molárnou hmotnosťou 500 - 1000 Da 4 %, frakcie srvátkových bielkovín s molárnou hmotnosťou < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzýmov: papaín, alfa amyláza, bromelaín, laktáza, celuláza, neutrálna proteáza, lipáza. Pridané látky: aróma, steviol-glykozidy (sladidlo z rastliny stévia - prírodného pôvodu), sukralóza (sladidlo), beta-karotén a annato (prírodné farbivá), sójový lecitín 0,29 % (na instantizáciu)

Jahoda: enzymaticky hydrolyzovaná srvátková bielkovina so stupňom hydrolýzy DH12 (obsah bielkovinovej frakcie: laktoglobulín beta 36 %, laktalbumín alfa 15 %, imunoglobulín 2,5 %, hovädzí sérový albumín 2,5 %, frakcie srvátkových bielkovín s molárnou hmotnosťou 500 - 1000 Da 4 %, frakcie srvátkových bielkovín s molárnou hmotnosťou < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzýmov: papaín, alfa amyláza, bromelaín, laktáza, celuláza, neutrálna proteáza, lipáza. Zloženie: sušené jahody, aróma, extrakt z červenej repy a anatto (prírodné farbivá), glykozidy steviolu (sladidlo z rastliny stévia - prírodného pôvodu), sukralóza (sladidlo), sójový lecitín 0,29 % (na instantizáciu)

Banán - enzymaticky hydrolyzovaná srvátková bielkovina so stupňom hydrolýzy DH12 (obsah bielkovinovej frakcie: alfa laktalbumín 15 %, imunoglobulín 2,5 %, hovädzí sérový albumín 2,5 %, frakcie srvátkových bielkovín s molárnou hmotnosťou 500 - 1000 Da 4 %, frakcie srvátkových bielkovín s molárnou hmotnosťou < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzýmov: papaín, alfa amyláza, bromelaín, laktáza, celuláza, neutrálna proteáza, lipáza. Pridané látky: sušené banány, aróma, betakarotén a anatto (prírodné farbivá), glykozidy steviolu (sladidlo z rastliny stévia - prírodného pôvodu), sukralóza (sladidlo), sójový lecitín 0,29 % (na instantizáciu).

Odporúčané dávkovanie: obsah 1 odmerky (= 30 g) Hydro 77 DH12 rozmiešajte v 150 - 200 ml vody

V jednombalení je 2270 g

Minimálna trvanlivosť: pozri obal

Upozornenie: Doplnok stravy, so sladidlami, vhodný najmä pre športovcov. Nenahrádza pestrú stravu. Nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Uchovávajte mimo dosahu detí! Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25 °C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca nezodpovedá za škody spôsobené nesprávnym používaním alebo skladovaním.

Alergény sú v zložení výrobku uvedené tučným písmom .

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: