KOMPAVA Mini Beef Amino 500 tbl

Kód: KAMINIBEEF
27,89 €
Skladom
Môžeme doručiť do:
27.6.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Garancia vrátenia peňazí
Garancia vrátenia peňazí
Doprava zadarmo už od 69 €
Doprava zadarmo
Už od 69 €
Viac ako 11 rokov overený obchod na trhu
Overený obchod
Viac ako 11 rokov na trhu

Podrobný popis

Mini Beff Amino - Kompava: Hovädzie aminokyseliny sú základným stavebným prvkom pre rýchly a efektívny nárast svalovej hmoty.

 

Zloženie týchto kvalitných aminokyselín je  97% hydrolyzovaný hovädzí izolát. Majú veľmi vysoký trávitelný index BV 101,5 a sú vhodné aj pre ľudí, ktorý majú intoleranciu na laktózu. Neobsahujú žiadne alergény, sladidla, arómy ani farbiva. Sú v podstate nenahraditeľné v objemovom tréningu.

 

Výhody

  • budovanie čistej svalovej hmoty
  • rýchlejšia regenerácia
  • okamžité využitie aminokyselín a peptidov
  • (BV) je 101,5
  • 97% beef izolát
  • 0% tuku

Dávkovanie

10 – 20 tabliet v jednej dávke v závislosti od náročnosti tréningu, telesnej hmotnosti a od užívania iných bielkovinových doplnkov. Dávky treba rozdeliť medzi jednotlivé jedla, ihneď po tréningu a pred spaním.

 

Tabuľka nutričných hodnôt

Výživové hodnoty: v 1 tlb. (0,95 g) v 100 g
Energetická hodnota 15,8 kJ/3,75 kcal 1 660 kJ/395 kcal
Bielkoviny 0,88 g 93 g
Sacharidy 0,95 g 0,1 g
Tuky 0,02 g 2,1 g
Typický aminokyselinový profil: v 1 tlb. (0,95 g) v 100 g
L-Alanín 81,9 mg 9,1 g
L-Arginín 67,5 mg 7,5 g
L-Asparagín 54,9 mg 6,1 g
L-Cystín 0,9 mg 0,1 g
L-Glutamín 96,3 mg 10,7 g
L-Glycín 190,8 mg 21,2 g
L-Histidín 9 mg 1,0 g
Hydroxyprolín 89,1 mg 9,9 g
L-Izoleucín 16,2 mg 1,8 g
L-Leucín 34,2 mg 3,8 g
L-Lyzín 35,1 mg 3,9 g
L-Metionín 8,1 mg 0,9 g
L-Fenylalanín 22,5 mg 2,5 G
L-Prolín 101,7 mg 11,3 g
L-Serín 29,7 mg 3,3 g
L-Treonín 18,9 mg 2,1 g
L-Tryptofán 1,8 mg 0,2 g
L-Tyrozín 12,6 mg 1,4 g
L-Valín 27 mg 3,0 g
L-Ornitín 1,8 mg 0,2 g
Esenciálne aminokyseliny 163,8 mg 18,2 g
z toho BCAA 77,4 mg 8,6 g

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: