Lazar Angelov KING CARB 1300 g

Kód: 12317/PEA
19,90 €
Skladom
Príchuť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
29.7.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Garancia vrátenia peňazí
Garancia vrátenia peňazí
Doprava zadarmo už od 69 €
Doprava zadarmo
Už od 69 €
Viac ako 11 rokov overený obchod na trhu
Overený obchod
Viac ako 11 rokov na trhu

Podrobný popis

Pre rýchlu regeneráciu po dlhšom cvičení je dôležité doplniť zásoby svalového glykogénu. Preto treba telu čo najskôr po tréningu zabezpečiť kvalitný zdroj sacharidov.

Existujú dva hlavné typy sacharidov: rýchlo stráviteľné a pomaly stráviteľné.

Rýchlosť trávenia ovplyvňuje rýchlosť, akou je energia dodávaná do vášho tela, ako aj to, do akej miery je ovplyvnená hladina cukru v krvi. Pre vaše telo je dôležité, najmä po tréningu, napomáhať regenerácii svalov rýchlo stráviteľnými sacharidmi, aby ste si zabezpečili dlhotrvajúci zdroj energie.

Pokiaľ ide o kulturistiku a budovanie svalov, prvá myšlienka týkajúca sa stravy je zvyčajne dôležitosť konzumácie bielkovín. Ale v skutočnosti si profesionálni kulturisti dobre uvedomujú, že samotná konzumácia bielkovín na kvalitný prírastok hmoty nestačí. Pre rýchlu regeneráciu po dlhšom cvičení je dôležité doplniť zásoby svalového glykogénu. Preto treba telu čo najskôr po tréningu zabezpečiť kvalitný zdroj sacharidov. King Carb ponúka kompletné riešenie pre dosiahnutie vašich kulturistických cieľov. Jeho konzumáciou do tela rýchlo a efektívne dopravíte sacharidy. 

Odporúčané dávkovanie

Zmiešajte 1 dávku (50g) v 300-400ml studenej vode, 30 minút pred alebo počas tréningu.

Upozornenie

Produkt nie je náhradou rozmanitej stravy a zdravého životného štýlu! Skladujte mimo dosahu detí! Neprekračujte odporúčanú dennú dávku!

Príchuť

broskyňa

Nutričné hodnoty

NUTRIČNÁ TABUĽKA
Nutričné hodnoty 1 dávka - 50g *RI%
Energetická hodnota 833 kJ/196 kcal 10%
Tuky 0 g
z toho nasýtené 0 g
Sacharidy 49 g 19%
z toho cukry 15 g 17%
Bielkoviny 0 g
Soľ 0 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: