Mars Snickers Peanut Butter HiProtein Bar 57 g
Kód: 8916Podrobný popis
Proteínová tyčinka, ktorá vyzerá a chutí rovnako ako klasická tyčinka Snickers, avšak obsahuje až 20 g bielkovín a má výrazne znížený obsah sacharidov, cukrov a tukov. Teraz navyše v limitovanej edícii s príchuťou arašidového masla!
Odporúčané dávkovanie
Tyčinku Snickers si môžete vychutnať 2 až 3 krát denne, najlepšie pred alebo po športovom výkone, ale aj kedykoľvek počas dňa, keď vás navštívi hlad.
Nutričné hodnoty
57 g | Snickers Peanut Butter | ||
Veľkosť 1 dávky: 57 g | |||
Počet dávok v balení: 1 | |||
Nutričné hodnoty |
% RI* | |||
Energetická hodnota | 941 kJ / 225 kcal | 11% | |
Tuky | 8,5 g | 13% | |
z toho nasýtené | 3 g | 15% | |
Sacharidy | 20 g | 8% | |
z toho cukry | 9,1 g | 11% | |
Bielkoviny | 20 g | 38% | |
Soľ | 0,43 g | 8% | |
*RI - Reference intake / *RVH - Referenčná výživová hodnota. Referenčný príjem | |||
**RVH nie je stanovené |
Zloženie
Zmes mliečnych bielkovín (mliečny koncentrát, mliečny proteín, srvátkový koncetrát [mlieko]), mliečna čokoláda (15%) (cukor, kakaové maslo, sušené odtučnené mlieko, kakaová hmota, laktóza a bielkoviny zo srvátky [mlieko], palmový tuk, sušená srvátka [mlieko], mliečny tuk, emulgátor (sójový lecitín, E476), vanilkový extrakt), hydrolyzovaný kolagén, pražené arašidy (12%), karamel (11%) (sladené kondenzované odtučnené mlieko (odtučnené mlieko, cukor), glukózový sirup, sirup z invertného cukru, palmový olej, maslo [mlieko], cukor, emulgátor (E471), stabilizátor (pektín), soľ, prírodná aróma), zvlhčovadlá (malitol, glycerol), arašidová múka, arómy (arašidy, mlieko), fruktooligosacharidy, slnečnicový olej, soľ, farbivo (karamel), antioxidant (extrakt s vysokým obsahom tokoferolov).
Alergény
Obsahuje obilniny obsahujúce lepok, vajcia, sójové zrná, mlieko alebo výrobky z nich
Upozornenie
Uschovajte na suchom a tmavom mieste pri teplote do 25 °C, mimo dosahu malých detí.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.