Reflex Nutrition 3D Protein 1800 g

Kód: 12178/COK 12178/VAN Zvoľte variant
56,90 €
Skladom Dočasne vypredané Zvoľte variant
Príchuť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
6.5.2024 - Zvoľte variant
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Garancia vrátenia peňazí
Garancia vrátenia peňazí
Doprava zadarmo už od 69 €
Doprava zadarmo
Už od 69 €
Viac ako 11 rokov overený obchod na trhu
Overený obchod
Viac ako 11 rokov na trhu

Podrobný popis

 

Nástupca Peptide Fusion je tu a svojho legendárneho predchodcu dokonca prekonáva!
3D Protein od Reflex Nutrition je svetovo prvý a jediný proteín s postupným účinkom, ktorý obsahuje natívny srvátkový proteín, micelárny kazeín a izolát vaječnej bielkoviny v pomere 45:45:10. Vznikol tak doslova úplne nový typ vysoko kvalitného viaczložkového proteínu ponúkajúceho výnimočné výživové parametre a 80% obsah bielkoviny u všetkých príchutí - žiadny iný viaczložkový proteín s týmto zložením nič také ponúknuť nemôže.

 

 


Hlavné benefity produktu:

  • Obsah troch unikátnych zdrojov proteínu: natívne srvátkové bielkoviny, micelárneho kazeínu a izolátu vaječné bielkoviny v ideálnom pomere 45:45:10
  • Tri rôzne fázy trávenia: pomalá, stredná a rýchla
  • 80% obsah bielkoviny u všetkých príchuťou
  • Obsah troch typov priateľských probiotík
  • Natívne srvátkový proteín a kazeín z mlieka od kráv z európskych chovov živených výhradne trávou = maximálna možná účinnosť a čistota

45% Natívne srvátkový proteín
Rýchlo uvoľňovaný proteín, ktorý je bezprostredne trávenie a do tela sa tak takmer okamžite dostávajú potrebné živiny. Pochádza z mlieka z európskych chovov živených výhradne trávou a vďaka natívne technológii ide o najčistejšie a najviac prírodné formu srvátkového proteínu, ktorá existuje. Je vo svojej prirodzenej, prírodou vytvorené a nedotknuté podobe z čerstvého mlieka.
U natívne technológia je najväčším umením extrakcia čistých srvátkových molekúl priamo z čerstvého mlieka bez poškodenia proteínu. Výhodou je tiež jedna pasterizácia - bežne sa pasterizuje dvakrát, kvôli čomu dochádza k denaturizaci proteínových molekúl. Celý proces spracovania navyše prebieha pri púhych desiatich stupňoch celzia.
Výroba proteínu Native Whey je bezpochyby jedným z najdrahších a časovo najnáročnejších spôsobov spracovania, špeciálne, keď musí prebiehať v súlade so striktné normou ISO9001. Preto si na neho môže technologicky trúfnuť len pár mliekarní na svete a práve preto ide o formu, ktorá je u proteínu tak vzácna, a ktorá prináša výsledky, aké by u bežného proteínu získaného zo srvátky neboli vôbec možné.
Native Whey obsahuje viac aminokyselín s rozvetveným reťazcom, až o 16% viac L-Leucínu, viac esenciálnych aminokyselín a skoro o 40% viac cystínu než bežný srvátkový proteín.

45% Micelárny kazeín
Micelárny kazeín je v tele trávenia pomaly, vďaka čomu zaisťuje postupný a stály prísun aminokyselín do krvného obehu. Rovnako ako natívny srvátkový proteín aj kazeín pochádza z európskych chovov - firma Reflex Nutrition nedováža mliečne alebo srvátkové produkty z USA, pretože je tam hojne rozšírené používanie rastových hormónov a antibiotík. Pri výrobe je takisto použitá ultra jemná filtrácia a nízke teploty pre zachytenie každé proteínové molekuly, ktorá sa v čerstvom mlieku vyskytuje, v jej prirodzenej a neporušenej podobe, zatiaľ čo sa vyfiltruje nepotrebný tuk a cukry. Výsledkom je čistý, nedenaturovaný, natívne micelárny kazeín špičkovej kvality.

10% Izolát vaječnej bielkoviny
Vaječné bielky sú vedľa srvátkového proteínu so svojou výživnou hodnotou 100 a stredne rýchlou dobou trávenia druhú surovinou na špici obľúbenosti priaznivcov kulturistiky a fitness po desaťročia. Izolát vaječnej bielkoviny už sa v proteínoch kvôli vysokej cene ako hlavná zložka nepoužíva, zároveň ale jeho kvality prekoná len máločo, a preto je obsiahnutý aj v 3D proteínu.

Patented LAB2PRO® Friendly Bacteria
3D Proteín okrem trojfázové formula obsahuje priateľské baktérie druhov Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus rhamnosus patentované značky LAB2PRO®. Baktérie sú vypestované pomocou špeciálnej technológie, vďaka ktorej získavajú ochranu, ktorá zaisťuje, že sa do zažívacieho traktu dostanú nepoškodený.

 

výživové údaje

100 g

35 g *

Energetická hodnota

1526 kJ / 360 kcal

534 kJ / 126 kcal

tuky
Z toho nasýtené mastné kyseliny

1,6 g
0,9 g

0,6 g
0,3 g

sacharidy
Z toho cukry

6,5 g
0,4 g

2 g
<0,2 g

vláknina

0,4 g

<0,2 g

bielkoviny

80 g

28 g

soľ

0,84 g

0,3 g

Bifidobacterium bifidum

600 000 000 MO

210 000 000 MO

Lactobacillus rhamnosus

600 000 000 MO

210 000 000 MO

Lactobacillus Acidophilus

600 000 000 MO

210 000 000 MO

* 1 porcia zodpovedá 35 g. Balenie obsahuje 51 porcií.
MO - mikroorganizmov v čase výroby

zloženie: koncentrát mliečne bielkoviny (96%) (45% micelárny kazeín , 45% natívne srvátkový proteín), proteínový izolát ( vaječný bielok ) (10%), aróma, kakaový prášok (2,5%) (len u príchute čokoláda perfection), zahusťovadlo karboxylmethyl celulóza, farbivo betanín (iba u príchute strawberries & cream), sladidlá sukralóza, steviol-glykozidy, farbivo beta karotén ( iba u príchute vanilla ice cream), LAB2PRO® (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protihrudkujúca látka oxid kremičitý.

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: