STILLMASS Instant 2:1:1 BCAA 400 g
Kód: SMBCAA400P 4660/VIS 4660/LIM 4660/NAT Zvoľte variant


Podrobný popis
Zloženie: príchuť cherry/višna: BCAA 2:1:1 instant(L-Leucín, L-Izoleucín, L-Valín v pomere 2:1:1),kyselina citronová(E330), oxid kremičitý(E551), aróma višna, sladidlo sukralóza(E955), Emulgátor: slnečnicový lecitín(E322).
Výživové hodnoty v |
100g |
2g |
*RVH % |
Energetická hodnota |
1549 kJ (365 kcal) |
31 kJ ( 7,3 kCal) |
0,365 % |
Tuky |
0 g |
0 g |
0 % |
Z toho nasýtené mastné kyseliny |
0 g |
0 g |
0 % |
Sacharidy |
1,6 g |
0,032 g |
0,012 |
Z toho cukry |
0,1 g |
0,002 g |
0,002 % |
Vláknina |
0 g |
0 g |
** |
Bielkoviny |
88 g |
1,76g |
3,52 % |
Soľ |
0 g |
0 g |
0 % |
BCAA 2.1:1 instant |
88 g |
1,76g |
** |
No doping – výrobok neobsahuje žiadnu látku zo Zoznamu zakázaných látok Svetového Antidopingového kódexu. Výrobok geneticky modifikované suroviny.
Použitie a dávkovanie: Odporúčaná denná dávka je 2x2g. Pri použití nalačno najmenej pol hodiny pred jedlom môže výrobok navodiť hypoglykémiu – zvýšenú tvorbu inzulínu. Najvhodnejšia doba požitia je ráno pred jedlom alebo na konci telesnej záťaže alebo stresu. Pre doplňovanie vetvených aminokyselín bez požiadavky na tvorbu inzulínu sa prípravok môže používať kedykoľvek počas dňa a to po jedle.
Upozornenie: Nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy, osobám bez zvýšenej telesnej alebo duševnej záťaže, opatrnosť je potrebná u osôb so sklonom k hypoglykémii alebo pri obmedzenom príjme sacharidov, hlavne pri vyšších dávkach. Doporučená denná dávka sa nesmie prekročiť. Výrobok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy.
Skladovanie: Skladovať mimo dosahu detí a slnečného žiarenia, v suchu a pri teplote do 25 °C. Po odobratí potrebného množstva obal ihneď uzatvoriť. Skladovanie v chlade a tme predlžuje trvanlivosť výrobku.
Výrobca: STILL MASS s.r.o. , Lieskovská cesta 468, 962 21, Lieskovec
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.