OPTIMUM NUTRITION 100% Casein Protein 450 g
Kód: ONC450C ONC450V Zvoľte variant


Podrobný popis
Pomaly ďalej zájdeš – najmä keď sa hovorí o rýchlosti trávenia bielkovín. Zatiaľ čo rýchlo vstrebateľné srvátkové bielkoviny sú potrebné okamžite pred alebo po tréningu, pomalšie vstrebateľné bielkoviny sú viac prospešné počas dňa alebo v noci, keď nie je zabezpečený prísun živín (kazeín v noci predĺži podporu tela aminokyselinami). Kazeínové proteíny sú citlivé na pH a preto ich vstrebávanie trvá 2x dlhšie oproti srvátkovým a iným proteínom a tým poskytujú anti-katabolický efekt, ktorý chráni svaly.
Výhody
- najpredávanejší micelárny kazeín
- 24 g instatizovanej kazeínovej zmesi v jednej dávke
- obsahuje glutamín na podporu regenerácie
- vyšše 5 g BCAA v jednej dávke
Nutričné hodnoty
Gold Standard 100% Casein 450 g (čokoláda) | ||
Veľkosť 1 dávky: 33 g | ||
Počet dávok v balení: 14 | ||
Nutričné hodnoty | 1 dávka (33 g) | % ODD* |
Kalórie | 116 kcal | ** |
Bielkoviny | 23,8 g | ** |
Sacharidy | 3,6 g | ** |
z toho cukry | 1,6 g | ** |
Tuky | 0,7 g | ** |
z toho nasýtené | 0,3 g | ** |
Vláknina | 1 g | ** |
Soľ | 0,605 g | ** |
Vápnik | 680 mg | ** |
Sodík | 242 mg | ** |
*odporúčaná denná dávka | ||
**denná dávka nie je stanovená
|
||
Zloženie | ||
Micelárny kazeín * (emulgátor sójový lecitín), nizkotučný kakaový prášok, arómy, soľ, zahusťovadlá (celulózová guma, karagenan guma, guarová guma), sladidlá (sukralóza, acesulfam K), enzýmový komplex (amyláza, proteáza, celuláza, beta-D-galaktozidáza, lipáza). * Z mlieka.
|
||
Alergény | ||
Obsahuje sójové zrná, mlieko alebo výrobky z nich
|
Odporúčané dávkovanie
Užite hneď ráno po prebudení, kedykoľvek počas dňa a pred spaním. Ak chcete podporiť pozitívnu dusíkovú rovnováhu, spotrebujte približne 1 g bielkovín na 0,5 kg telesnej hmotnosti denne v kombinácií s potravinami s vysokým obsahom bielkovín. Pre ešte lepšie výsledky, užívajte bielkoviny v malých dávkach rovnomerne počas dňa.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.