OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard 2270g

Kód: ONCCAM ONCC ONDCOR ONDBJ ONBCM ONVC ONDBC ONBCAFRA ONCCDRC5450 ONDBAFV ONMC Zvoľte variant
65,90 €
Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Zvoľte variant
Príchuť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
19.6.2024 19.6.2024 19.6.2024 19.6.2024 19.6.2024 19.6.2024 19.6.2024 19.6.2024 19.6.2024 19.6.2024 19.6.2024 Zvoľte variant
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Garancia vrátenia peňazí
Garancia vrátenia peňazí
Doprava zadarmo už od 69 €
Doprava zadarmo
Už od 69 €
Viac ako 11 rokov overený obchod na trhu
Overený obchod
Viac ako 11 rokov na trhu

Podrobný popis

Tretia generácia najpredávanejšieho proteínu na svete. Dodá ešte viac bielkovín a menej tuku v každej dávke. Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard obsahuje teraz ešte viac srvátkových izolátov (WPI) - najčistejšieho zdroja bielkovín. Obsah bielkovín tak dosahuje cca 76% vo finálnom produkte.

 

Výhody

  • obsahuje  BCAA
  • špičkový srvátkový izolát
  • obsahuje  glutamínu pre lepšiu regeneráciu

Nutričné hodnoty

Odporúčané dávkovanie

Pridajte do mixéru, shakeru, poháru jednu kopcovitú odmerku 100% Whey Gold Standard a dolejte 180 - 240 ml vody, alebo vaším obľúbeným nápojom a mixujte, shakujte, miešajte po dobu 30 sekúnd, kým sa prášok nerozpustí.

 

Upozornenie

Doplnok výživy. Výrobok nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Skladujte v suchu pri teplote do 25°C. Chránte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosah malých detí. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Neprekračujte doporučenú dennú dávku.

 

odporúčame:

 

https://www.fitform.sk/informacie/zakaznicky-servis/pozor-na-fake/

Dodatočné parametre

Kategória: Srvátkové
Balenie: 2270 g, 5 x 454g(2270g)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: