SCITEC NUTRITION 100% Whey Protein Professional 2350g

Kód: SCN-122820C SCN-122820CO SCN-122820V 3808/BIE SCN-12B SCN-12J SCN-12KK SCN-12CST SCN-12282SKR SCN-122820COK SCN-12BICOF SCN-12CC SCN-12JAHBLC SCN-12KWB SCN-122820AM SCN-12PISBC SCN-12VLO Zvoľte variant
48,90 €
Skladom Skladom Skladom Dočasne vypredané Dočasne vypredané Skladom Skladom Dočasne vypredané Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Dočasne vypredané Dočasne vypredané Zvoľte variant
Príchuť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
17.9.2024 17.9.2024 17.9.2024 - - 17.9.2024 17.9.2024 - 17.9.2024 17.9.2024 17.9.2024 17.9.2024 17.9.2024 17.9.2024 17.9.2024 - - Zvoľte variant
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Garancia vrátenia peňazí
Garancia vrátenia peňazí
Doprava zadarmo už od 69 €
Doprava zadarmo
Už od 69 €
Viac ako 11 rokov overený obchod na trhu
Overený obchod
Viac ako 11 rokov na trhu

Podrobný popis

100% Whey Protein Professional je ultrafiltrovaný srvátkový koncentrát vynikajúcej kvality. Srvátkový protein je považovaný za kráľa všetkých bielkovín pre kulturistiku. Srvátkový protein má lepší aminokyselinový profil a vyšší (25%) obsah BCAA (leucín, izoleucín, valín) ako iné zdroje bielkovín. Aminokyselinový profil 100% Whey proteinu je vynikajúci, obsahuje 47,5% takzvaných anabolických aminokyselín (BCAA, arginín, glutamín a tyrozín).

 

100% Whey Protein Professional obsahuje približne 10% intaktnej bielkovinovej frakcie imunoglobulínu, ktorá podporuje telový imunitný system. Srvátkový protein má taktiež schopnosť podporovať vlastnú produkciu glutathiónu. Glutathión je najsilnejší prirodzený antioxidant v ľudskom tele. 100% Whey Protein Professional obsahuje quadrapeptidy, ktoré majú preukázateľný účinok na tlmenie bolesti, a preto svalová bolesť po tréningu môže byť znížená. 100% Whey Protein Professional má nízky obsah laktózy, je obohatený o L-glutamín, najčastejšie sa vyskytujúcu aminokyselinu v ľudskom svale.

 

Ako sa hovorí: „Si to, čo ješ!“ Je to do istej miery pravda, avšak zároveň je to nepresné – si to, čo absorbuješ z toho, čo ješ! Kvôli tomuto je v 100% Whey Protein Professional obiahnutá zmes tráviacich enzýmov, aby sa základné bloky – aminokyseliny z bielkovín lepšie zužitkovali. 100% Whey Protein Professional je bez obsahu aspartamu.

 

Zloženie (príchuť kapučíno)

  • Ultrafiltrovaný srvátkový koncentrát obsahujúci frakcie laktoglobulín
  • laktoferín
  • laktalbumín a imunoglobulín
  • kakao
  • aróma kapučíno
  • L-glutamín
  • sladidlo acesulfam K
  • sladidlo sucralose
  • pepsín a Aminogen – zmes tráviacich enzýmov

Nutričné hodnoty


Jedna dávka: 30 g (1 odmerka)

30 g RI%* 100 g           
Energy  112 kcal 6% 371 kcal
  470 kJ   1558 kJ
Fat 2.0 g 3% 6.7 g
of which Saturates 0.7 g 4% 2.3 g
       
Carbohydrate 1.4 g 1% 4.7 g
of which Sugars 1.4 g 2% 4.7 g
Protein 22 g 44% 73 g
Salt 0.41 g 7% 1.4 g
 
Amino Acid Matrix  1300 mg - 4333 mg      
(L-Leucine 100 mg, L-Glutamine 210 mg, Taurine 990 mg)
       
Digestive Enzyme Blend 24 mg - 80 mg
(Bromelain 12 mg, Papain 12 mg)  
         
*RI%: Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal).
         
Amino acid profile (% of protein)
L-Alanine 5  
L-Arginine 2,1  
L-Aspartic Acid 11  
L-Cysteine 2,2  
L-Glutamine 18,1  
Glycine 1,4  
L-Histidine** 1,7  
L-Isoleucine** 6,4  
L-Leucine** 10,6  
L-Lysine**     9,6  
L-Methionine**     2,2  
L-Phenylalanine**     3  
L-Proline     5,5  
L-Serine     4,6  
L-Threonine**     6,7  
L-Thrytophan**     1,4  
L-Tyrosine     2,6  
L-Valine**     5,9  

 

Upozornenie

Pred používaním sa poraďte s telovýchovným lekárom. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy.

 

Odporúčané dávkovanie

100% Whey Protein môže byť užívaný spolu s iným jedlom na zvýšenie obsahu bielkovín alebo samostatne v závislosti na diéte. V závislosti na vašich potrebách, užívajte 1-4 dávky denne.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Srvátkové
Balenie: 2350 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: